Nieuwere berichten

Nieuws

Nieuwe kraanmachinist

Juli 2016 - Ter versterking van ons team is per 1 juli Roelof Migchels in dienst getreden. Roelof is werkzaam als kraanmachinist. 

Lees het hele bericht

Zeer geslaagd PV feestje

Juli 2016 - Om de zomer in te luiden en omdat het gewoon leuk is, had Annemiek het PV feest bij haar thuis georganiseerd. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde happening voor jong en oud. Eten en drinken werd afgewisseld met een spectaculaire stormbaan. De combinatie van beide heeft geleidt ...

Lees het hele bericht

Duurzaam ondernemen

Februari 2016  - De afgelopen periode is door alle medewerkers, afnemers en leveranciers inspanning verricht om de bedrijfsprocessen op een milieuvriendelijke en duurzame wijze in te richten. De inspanningen zijn recent beloont met de uitreiking van twee certificaten. 

Lees het hele bericht

Flinke steen bijdragen aan het milieu

December 2015 - Steenhuis Recycling draagt flinke steen bij aan het milieu. | Kijk op het Noorden - Nummer 396, Jaargang 48

Lees het hele bericht

Nieuwe medewerkers

Februari 2015 - Voor de uitbreiding van de commerciële activiteiten zijn sinds 2015 twee nieuwe medewerkers in dienst, Douwe Postma en Marieka Sportel.

Lees het hele bericht

Volkswagen zoekt samenwerking met Steenhuis Recycling

November 2014 - VW Emden werkt samen met Steenhuis Winschoten 37 DVHN | Gepubliceerd op 12 november 2014. Steenhuis Recycling in Winschoten heeft een bijzonder contract afgesloten met Volkswagen.

Lees het hele bericht

Grote opslagtanks branden met ademlucht bescherming

Mei 2014 - Voor een chemie bedrijf uit Delfzijl hebben wij 3 grote opslagtanks gebrand. In verband met de veiligheid zijn deze uit elkaar gesneden onder toezicht met ademlucht.

Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten