Nieuwere berichten

Nieuws

Nieuwe productiemedewerker

Januari 2017 - Om de groeiende productie aan te kunnen is per 1 januari Egbert Sportel als productiemedewerker toegevoegd aan het team.   

Lees het hele bericht

Veiligheid voorop

Oktober 2016 - 25 oktober zijn Annemiek Oosterhuis en Jan de Haan met vlag en wimpel geslaagd voor VCA voor leidinggevenden. Op 17 juni j.l. heeft Marieka Sportel deelgenomen aan een groepstraining veiligheid, hierin staat centraal hoe om te gaan met aggressief gedrag. 

Lees het hele bericht

Nieuwe administratieve ondersteuning

Oktober 2016 - Suzanne Hesseling is per 1 oktober in dienst bij Steenhuis Recycling om de administratie te ondersteunen. Door de komst van Suzanne zijn ook de baliewerkzaamheden en de bijbehorende klantencontacten beter gecontinueerd. 

Lees het hele bericht

“Steenhuis team” succesvol tijdens de Run van Winschoten.

September 2016 – Een 47ste plaats in een deelnemersveld van 213 teams is een prima prestatie. Een groot compliment voor de lopers die voor het eerst in deze formatie mee deden. Mede door de perfecte weersomstandigheden was het evenement een groot succes en een en al gezelligheid voor jon...

Lees het hele bericht

Deelname aan de Run in Winschoten zaterdag 10 september!

September 2016 - Dit jaar loopt er een team voor Steenhuis Recycling BV mee met de 10x10 estafette. Aan de Stikkerlaan, tegenover het ziekenhuis, hebben we samen met een aantal andere bedrijven een leuk terras gecreërd. U herkent ons aan de groene beachvlaggen. 

Lees het hele bericht

Nieuwe kraanmachinist

Juli 2016 - Ter versterking van ons team is per 1 juli Roelof Migchels in dienst getreden. Roelof is werkzaam als kraanmachinist. 

Lees het hele bericht

Zeer geslaagd PV feestje

Juli 2016 - Om de zomer in te luiden en omdat het gewoon leuk is, had Annemiek het PV feest bij haar thuis georganiseerd. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde happening voor jong en oud. Eten en drinken werd afgewisseld met een spectaculaire stormbaan. De combinatie van beide heeft geleidt ...

Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten